gevelreiniging2018-03-08T20:03:24+00:00

GEVELREINIGING DOOR DÉ SPECIALIST

GRATIS ADVIES
  • DE LANDELIJKE SPECIALIST SINDS 2004

  • ERVAREN VAKLUI

  • 10 JAAR GARANTIE

Welke manier van gevelreiniging is het beste voor uw gevel?

Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

Voor het reinigen van gevels beschikken we over 3 technieken: stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen. Welke gevelreiniging het beste is, hangt af van uw type gevel, en de aard van de vervuiling. De jarenlange expertise van onze adviseurs en vakspecialisten (sinds 2004) maken daarom het verschil: zij stemmen de reinigingstechniek haarfijn af op uw situatie.

Dit voorkomt schade aan uw gevel en zorgt voor een optimaal, langdurig gereinigde gevel. Uw complete pand zal enorm opfrissen, de uitstraling, waarde en het woongenot neemt toe. Lees hieronder meer over de 3 reinigingstechnieken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

  BEKIJK PROJECTEN

   ook bij u in de buurt!

KENT U ZE NOG TERUG?

ONZE OPLOSSING VOOR VERVUILDE GEVELS:

stoomcleanen

bij kalkzandsteen, groene aanslag en damwandplaten

meer lezen

chemisch reinigen

bij stucwerk, spachtelputz, gevelverf en zwarte aanslag

meer lezen

stralen

bij grijze en witte uitslag, MBI-steen, graffiti en zware vervuiling

meer lezen

maatwerk

advies op maat

laat u adviseren door onze gevelspecialisten

contact

KIES VOOR
SPECIALISTEN

Sinds wij in 2004 startten met het reinigen van gevels en daken is deze dienstverlening flink gegroeid in Nederland. Vele duizenden woningen en (bedrijfs)panden worden jaarlijks door middel van reiniging verfraaid en gerenoveerd.

Om schade aan de gevels te voorkomen is het belangrijk dat u deze specialistische technieken laat uitvoeren door ervaren vakspecialisten. Ondeskundige reiniging geeft geen duurzame resultaten of zelfs schade aan de gevel. Gevelprotect Nederland heeft referenties in heel Nederland en staat garant voor vakwerk.

0
jaar actief in gevelreiniging
0
gevels gereinigd in Nederland
0
ervaren gevelreinigers

Ervaring met alle soorten gevels

Gevelreiniging is werk voor echte specialisten. Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij ruime ervaring opgebouwd met het reinigen van alle soorten gevels en alle mogelijke vervuiling. Onze adviseurs maken uw vrijblijvende offerte op basis van de optimale reinigingstechniek. Deskundige medewerkers voeren het werk uit, met perfect resultaat en langdurig schone gevels.

Veelgestelde vragen over gevelreiniging

Hieronder behandelen wij enkele van de meest gestelde vragen die wij sinds 2004 krijgen over gevelreiniging. Tip: staat uw vraag er niet bij? Stel hem op deze pagina, en onze specialisten behandelen uw vraag persoonlijk!

Lees meer in ons dossier gevelreiniging:

Beoordeling
Datum:
Uitgevoerd:
gevelreiniging
Klantbeoordeling:
51star1star1star1star1star