Overslaan en naar de inhoud gaan

GEVELS STRALEN DOOR DÉ SPECIALIST

DE GEVELSPECIALIST SINDS 2004

ERVAREN VAKSPECIALISTEN

10 JAAR GARANTIE

REFERENTIES IN HEEL NEDERLAND

SNEL EEN OFFERTE OP MAAT

Eén aanspreekpunt

Van offerte tot en met oplevering is onze adviseur uw aanspreekpunt

Tevreden klanten

Sinds 2004 gingen al meer dan 5.000 tevreden klanten u voor

10 jaar garantie

Op uw stralend schone dak of gevel geven wij 10 jaar garantie

Referenties

We hebben altijd referentie projecten bij u in de buurt

Gevels stralen of zandstralen

Voor zware vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te stralen (of zandstralen). Hierbij blazen we onder lage druk water met een mild straalmiddel tegen uw gevel. Door het straalmiddel wordt de vervuiling als het ware van uw gevel af gepoetst.

Samen met het water en straalmiddel spoelt de vervuiling weg. Resultaat: een stralend schone gevel!

Stralen is specialistenwerk

Zandstralen (vochtstralen) is een mooie techniek om uw gevels weer als nieuw te krijgen. Maar let op: het vereist de nodige vakkennis! Ondeskundige uitvoering kan leiden tot zware schade aan uw gevel. Onze ervaren gevelspecialisten stemmen hun werkwijze haarfijn af op uw steensoort en type vervuiling.

Natuurlijk denken wij ook aan het milieu: Het straalafval, blubber vermengd met de vervuiling, voeren we zorgvuldig af naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Bekijk onze werkwijze in de video of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Voor-reiniging
Na-reiniging

Laat uw gevels vakkundig stralen

Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelreiniging voor uw pand? Dagelijks zijn onze ervaren gevelspecialisten actief in gevelrenovatie en gevelreiniging bij particulieren, (bouw)bedrijven en woningstichtingen in heel Nederland.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Gratis offerte op maat

Veelgestelde vragen over gevels stralen

Het grote voordelen van het stralen van gevels is de kracht en effectiviteit van deze reinigingstechniek. Hardnekkige gevelvervuiling zoals vergrauwing, gevelverf en witte uitbloei is zeer effectief te reinigen door middel van (zand)stralen. Wanneer het straalmiddel, de hoeveelheid water en de druk vakkundig worden afgestemd op het type gevel kan stralen bovendien zonder beschadiging aan de gevel en voegen gebeuren.

Het grootste nadeel van zandstralen is absoluut de kans op beschadigen van de gevel. Niet alleen de gevelstenen kunnen beschadigd raken, ook de kozijnen en ramen lopen het risico op schade. Hoe kunt u dit voorkomen?

  1. Kies altijd voor een aantoonbaar ervaren gevelreinigingsbedrijf. Controleer of het bedrijf al lang bestaat, check referentieprojecten en Google naar de reputatie van het bedrijf.
  2. Let op de werkwijze: worden de ramen en kozijnen netjes afgeplakt, wordt er zorgvuldig gewerkt?

Door te kiezen voor aantoonbaar ervaren bedrijven, met goede referenties, is zandstralen een mooie reinigingstechniek die uw pand weer als nieuw maakt.