Overslaan en naar de inhoud gaan

DAKREINIGING MAAKT UW DAK WEER ALS NIEUW

DE LANDELIJKE SPECIALIST SINDS 2004

ERVAREN VAKSPECIALISTEN

10 JAAR GARANTIE

REFERENTIES IN HEEL NEDERLAND

SNEL EEN OFFERTE OP MAAT

Eén aanspreekpunt

Van offerte tot en met oplevering is dat onze adviseur

Tevreden klanten

Sinds 2004 gingen al meer dan 5.000 tevreden klanten u voor

10 jaar garantie

Op uw schone gevel geven wij 10 jaar garantie

Referenties

We geven u graag referenties in heel Nederland

Dakreiniging is mooi en voorkomt problemen aan uw dak

Vervuiling, mos- en algengroei tasten uw dakpannen aan. Op termijn levert dit problemen op. Zo wortelen de mossen in de poriën van de dakpannen, waardoor de pannen poreus raken en afbrokkelen. De levensduur wordt ernstig verkort en lekkages liggen op de loer.

U voorkomt zulke problemen door het aangetaste dak te reinigen.

Eerst reinigen we uw dak met heet water onder hoge druk. Alle mossen en algen verdwijnen zo van uw dak. Vervolgens behandelen we uw dak met een anti-mos en -algenmiddel. Dit dringt tot diep in de poriën van de dakpannen door.

Bekijk hieronder onze werkwijze bij het reinigen van dakpannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Voor & na dakreiniging

Voor
Na

Benieuwd naar de mogelijkheden van dakreiniging voor uw pand? Dagelijks zijn onze ervaren gevelspecialisten actief in dakreiniging en dakcoating bij particulieren, (bouw)bedrijven en woningstichtingen in heel Nederland.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Gratis offerte op maat

Remote video URL

Veelgestelde vragen over daken reinigen

Daar zijn twee zeer verschillende goede redenen voor:

1. Dakreiniging geeft een enorme opwaardering aan de uitstraling van een pand. Het dakoppervlak heeft bij de meeste panden een groot aandeel in het totale aanzicht van een woning of bedrijfspand. Dakbedekking die grauw is of aangroei heeft van mossen en algen doet fors afbreuk aan de uitstraling. In plaats van een kostbare vernieuwing van de dakbedekking, is dakreiniging in de meeste gevallen een goede manier de dakbedekking weer als nieuw te laten tonen. Eventueel in combinatie met dakcoating.

2. Dakreiniging verlengt de levensduur van de dakbedekking. Een vervuild dak blijft langer vochtig en slijt daardoor harder. Bij aangroei van mossen is de mogelijke schade nog groter. De fijne haarwortels van de mossen dringen de dakbedekking in. Bij vorst zet het vocht in deze poriën uit met afbrokkelen van de dakbedekking tot gevolg. De dakbedekking op tijd schoonmaken verlengt de levensduur dus aanzienlijk.