Overslaan en naar de inhoud gaan

Kozijnen renoveren is mooi én belangrijk

Kunststof en aluminium kozijnen zijn van nature erg duurzaam. Goed onderhoud van kozijnen is daarom belangrijk.

Eén aanspreekpunt

Van offerte tot en met oplevering is dat onze adviseur

Tevreden klanten

Sinds 2004 gingen al meer dan 5.000 tevreden klanten u voor

10 jaar garantie

Op uw schone kozijnen geven wij 10 jaar garantie

Referenties

We geven u graag referenties in heel Nederland

Kunststof en aluminium kozijnen zijn van nature erg duurzaam. Toch raken ze in de loop der jaren aangetast door de blootstelling aan de elementen, luchtvervuiling en dagelijkse belasting. Goed onderhoud van kozijnen is daarom belangrijk. Kunststof en aluminium kozijnen die al ver zijn aangetast hoef je niet te vervangen, maar kunnen wij middels renoveren weer als nieuw maken.

Bij het renoveren van kunststof en aluminium kozijnen starten we met het grondig schoonmaken. We controleren dan meteen op eventuele schades. Na het reinigen brengen we een speciale coating aan. Die werkt als een wax-laag die de kozijnen vernieuwt en beschermt. Zo zijn deur- en raamkozijnen tegen een geringe investering weer als nieuw.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Resultaat van kozijnrenovatie

Voor & na kozijnrenovatie

Kozijnen voor renoveren
Kozijnen na renoveren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw deur- en raamkozijnen? Dagelijks zijn onze ervaren specialisten actief voor particulieren, (bouw)bedrijven en woningstichtingen in heel Nederland.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Gratis offerte op maat

Afbeelding
Voor en na schoonmaken kozijn

Waarom goed onderhoud van kozijnen belangrijk is

Kunststof en aluminium kozijnen zijn van nature duurzaam, maar ze kunnen na verloop van tijd slijten door blootstelling aan de elementen, luchtvervuiling en dagelijkse belasting. Met regelmatig onderhoud kunnen kleine problemen tijdig worden aangepakt, waardoor de levensduur van je kozijnen aanzienlijk wordt verlengd. Een investering in onderhoud bespaart je op de lange termijn kostbare vervangingskosten.

Schone en goed onderhouden kozijnen dragen bij aan de esthetische uitstraling van je woning. Een frisse, verzorgde look geeft een positieve indruk en verhoogt de waarde van je vastgoed.

Slecht onderhouden kozijnen kunnen leiden tot luchtlekken en warmteverlies, wat resulteert in hogere energierekeningen en een oncomfortabel binnenklimaat. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, garanderen we een optimale isolatie en energie-efficiëntie, waardoor je zowel het milieu als je portemonnee helpt.

Kleine problemen kunnen zich snel ontwikkelen tot grote en kostbare reparaties als ze niet tijdig worden aangepakt. Met ons preventieve onderhoud identificeren we potentiële problemen en lossen ze op voordat ze uit de hand lopen. Hiermee voorkomen we onnodige uitgaven en ongemak.

Goed onderhouden kozijnen zorgen voor een veilige woonomgeving. Versleten onderdelen kunnen de veiligheid van je woning in gevaar brengen en het risico op inbraak vergroten. Ons onderhoudsteam controleert en repareert alle beveiligingsgerelateerde aspecten om je gemoedsrust te waarborgen.

Fabrikantengaranties kunnen soms afhankelijk zijn van regelmatig onderhoud van je kozijnen. Door dit onderhoud te laten uitvoeren, voorkom je dat de garantie ongeldig wordt verklaard, mocht er ooit een probleem optreden.