home2023-06-09T14:40:18+01:00

Gevelreiniging en dakreiniging
door dé specialist

Schone gevels en daken zijn meer dan alleen mooi. Gevelreiniging en dakreiniging helpt problemen door vocht en vervuiling te voorkomen, verhoogt het woongenot en verlengt de levensduur van een woning of bedrijfspand. Gevelprotect is al sinds 2004 dé specialist in heel Nederland.

vrijblijvende offerte
bekijk onze werkwijze

Gevel- en dakreiniging maakt uw pand weer als nieuw

Een goed onderhouden woning, bedrijfspand, appartementencomplex of openbaar gebouw oogt mooier. Maar schone gevels en daken zijn meer dan alleen mooi. Gevelreiniging en dakreiniging voorkomt problemen door vocht en vervuiling en is daarom belangrijk onderhoud. In onze vervuilingswijzer ziet u de geschikte reinigingstechniek voor uw gevel.

Gevel- en dakreiniging / renovatie is werk voor specialisten. Ondeskundig uitgevoerd werk kan gevels en daken ernstig beschadigen. Kies daarom altijd voor erkende specialisten, met referenties bij u in de buurt. Onze adviseur maakt graag een vrijblijvend voorstel op maat voor uw pand.

Eén aanspreekpunt

Van offerte tot en met oplevering is onze adviseur uw aanspreekpunt

Tevreden klanten

Sinds 2004 gingen al meer dan 5.000 tevreden klanten u voor

10 jaar garantie

Op uw stralend schone dak of gevel geven wij 10 jaar garantie

Referenties

We hebben altijd referentieprojecten bij u in de buurt

Recente projecten, ook bij u in de buurt

Sinds onze oprichting in 2004 reinigden en renoveerden wij al meer dan 5.000 woningen, scholen, bedrijfspanden, appartementencomplexen en meer in heel Nederland. Daardoor hebben we niet alleen enorm veel ervaring, maar is er ook altijd een referentie bij u in de buurt.

Dé specialist sinds 2004

Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelreiniging voor uw pand? Dagelijks zijn onze ervaren gevelspecialisten actief in gevelrenovatie en gevelreiniging bij particulieren, (bouw)bedrijven en woningstichtingen in heel Nederland.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

gratis offerte