impregneren2019-03-15T20:02:45+00:00

LAAT UW GEVEL IMPREGNEREN
DOOR DÉ SPECIALIST

GRATIS ADVIES
  • DE LANDELIJKE SPECIALIST SINDS 2004

  • ERVAREN VAKLUI

  • 10 JAAR GARANTIE OP IMPREGNEERWERK

Gevel impregneren

Een gevel impregneren we om een extra beschermlaag aan te brengen. Door impregneren ontstaat een ademende, onzichtbare filmlaag op de gevelstenen achter. Vocht uit de stenen kan hier nog doorheen, terwijl neerslag van de stenen afparelt. Doordat de gevelstenen geen water meer opzuigen blijven ze langer schoon.

Impregneren na gevelreiniging

Na gevelreiniging passen wij bij stenen gevels praktisch altijd impregneren toe. Na het reinigen komen we op een droge dag terug om het impregneermiddel op de schone gevels aan te brengen. De gevels blijven hierdoor langer schoon, zodat u optimaal profijt heeft van het reinigen. De impregneerlaag blijft ongeveer 10 jaar optimaal beschermen.

Impregneren bij vochtproblemengroene aanslag gevel

Ook als er niet is gereinigd kan impregneren waardevol zijn. Dit is meestal het geval bij vochtproblemen. Gevels op een beschutte plaats en/of gericht op het Noorden blijven, door gebrek aan zonlicht en wind, vaak lang nat. Dit is slecht voor de levensduur en zorgt dat de gevel snel vuil wordt door stof en aangroei van alg (groene aanslag). Door dergelijke gevels op een droge dag te impregneren, worden ze vervolgens minder nat en blijven ze langer schoon.

Bekijk hieronder onze werkwijze bij het impregneren van gevels of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

gratis advies

  VOOR EN NA

    onze werkzaamheden

KENT U ZE NOG TERUG?

ONZE OPLOSSING VOOR HET BESCHERMEN VAN UW GEVEL:

Zo impregneren wij uw gevel:

1: Het impregneer middel wordt door de zogenaamde vloeimethode op de gevel aangebracht.
2: Na het impregneren parelen druppels af, terwijl de gevel blijft ademen.

KIES VOOR SPECIALISTEN

gratis offerte

Sinds wij in 2004 startten met het reinigen van gevels en daken is deze dienstverlening flink gegroeid in Nederland. Vele duizenden woningen en (bedrijfs)panden zijn sindsdien door onze vakmensen gereinigd en voorzien van een beschermende impregneerlaag.

Neem geen risico en laat uw gevels alleen impregneren door specialisten. Langdurig droge, schone en beschermde gevels verhogen het woongenot en zorgen voor behoud van uw pand.

Veelgestelde vragen over impregneren van gevels

gratis advies op maat