scheuren in de gevel2018-08-30T16:03:37+01:00

SCHEUREN IN UW GEVEL?

GRATIS ADVIES
  • DE LANDELIJKE SPECIALIST SINDS 2004

  • ERVAREN VAKLUI

  • 10 JAAR GARANTIE

Help, ik heb scheuren in mijn gevel

Door verschillende oorzaken kunnen er in de gevel scheuren ontstaan:

  • verzakkingen in de grond
  • vorstschade
  • bouwkundige gebreken
  • tijdens sloopwerkzaamheden

Wanneer u een scheur in de gevel heeft, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen herstellen. Wij halen dan ter plaatse van de scheur het voegwerk weg, en brengen daar chemische ankers aan. Deze chemische ankers (ook wel wokkels genoemd) zorgen voor een nieuw verband in de gevel. Daar waar de steen is doorgescheurd kunnen we die op kleur weer opvullen.

Waarom zijn scheuren in de gevel een probleem?

Het grootste probleem van scheuren in een gevel is vocht. Via een scheur kan regenwater de gevel binnendringen. Dit kan tot ernstige waterschade leiden binnen in de woning. Scheuren zijn natuurlijk ook geen fraai zicht, en ze kunnen steeds groter worden wanneer er niet wordt opgetreden.

Gevelrenovatie bij gescheurde gevels

In de meeste gevallen is het dus aan te raden de scheuren te herstellen. Belangrijk is om eerst de oorzaak van de scheuren te achterhalen. Onze ervaren adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies voor scheurherstel.

vrijblijvend advies aanvragen

BEKIJK PROJECTEN

ook bij u in de buurt!

KENT U ZE NOG TERUG?

KIES VOOR
SPECIALISTEN

Sinds wij in 2004 startten met het reinigen van gevels en daken is deze dienstverlening flink gegroeid in Nederland. Vele duizenden woningen en (bedrijfs)panden worden jaarlijks door middel van reiniging verfraaid en gerenoveerd.

Om schade aan de gevels te voorkomen is het belangrijk dat u deze specialistische technieken laat uitvoeren door ervaren vakspecialisten. Ondeskundige reiniging geeft geen duurzame resultaten of zelfs schade aan de gevel. Gevelprotect Nederland heeft referenties in heel Nederland en staat garant voor vakwerk.

0
jaar actief in gevelreiniging
0
gevels gereinigd in Nederland
0
ervaren gevelreinigers

Zo beschermen wij uw buitenmuur

Doorslaand vocht is dus een grote bedreiging voor uw pand en het leefklimaat er in. Vochtproblemen gaan niet vanzelf over, en door schimmelvorming en rotting worden de problemen steeds ernstiger.

Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij al vele panden in heel Nederland verlost van problemen met doorslaand vocht. Door de buitenmuren te impregneren nemen deze geen vocht meer op en blijven de stenen droog. In de video ziet u de waterafstotende werking van impregneren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.