Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwarte aanslag op de gevel

Zwarte aanslag is in de meeste gevallen het gevolg van atmosferische vervuiling die zich af zet op uw gevel.

Zwarte aanslag

Zwarte aanslag is in de meeste gevallen het gevolg van atmosferische vervuiling die zich af zet op uw gevel. Met name bij schoorstenen en westgevels is dit een veel voorkomende vervuiling.  Zwarte aanslag is middels gevelreiniging prima te verwijderen.

Afhankelijk van de zwaarte van de vervuiling en de soort gevelsteen verwijderen we de aanslag middels stoomcleanen, vochtstralen of chemisch reinigen. In de meeste gevallen volstaat stoomcleanen. In sommige gevallen is de zwarte aanslag zo hardnekkig dat we deze moeten zandstralen of voorbehandelen met een chemisch reinigingsmiddel.

Zoals altijd is de optimale oplossing maatwerk. Vraag onze specialisten vrijblijvend om advies op maat of lees hieronder meer over onze werkwijze.

UW GEVEL VERLOSSEN VAN ZWARTE AANSLAG?

 

 

Sinds 2004 hebben wij ruime ervaring opgebouwd in het reinigen van alle soorten gevelstenen. Zwarte aanslag komen wij zeer regelmatig tegen en kunnen we met een perfect resultaat reinigen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseur komt graag langs voor advies op maat!

Stoomcleanen bij lichte tot matige aanslag:

Stoomcleanen1: Met heet water spuiten wij tegen de gevel
Stoomcleanen2: Door de combinatie van druk en warmte laat de zwarte aanslag los
Stoomcleanen3: Hierna spoelen we alle vervuiling van de gevel af

Chemische reiniging bij zware aanslag

1: vooraf brengen we een reinigingsmiddel aan op de gevel
2: De zwarte aanslag lost op in reinigings middel
3: Met heet water onder hoge druk spoelen we de zwarte aanslag van de gevel
4: Afhankelijk van het gebruikte reinigingsmiddel vangen we het afvalwater op. Dit wordt gezuiverd, waardoor het milieu wordt gespaard.