Overslaan en naar de inhoud gaan

Dakreiniging particulier te Etten Leur

Opdrachtgever: particulier te Etten- Leur

De wensen:

De eigenaren van dit markante pand in Etten- Leur wilden hun dak een frisse uitstraling geven, maar wel met het behoud van de authentieke uitstraling.

De aanleiding hiervoor waren enkele Ierse of Engelse dakreinigers die aan de deur waren geweest met de vraag of ze het dak mochten reinigen. Gelukkig zijn ze hier na alle negatieve publiciteit niet op ingegaan en hebben ze contact met ons gezocht.

Onze oplossing:

Het ging hier om keramische dakpannen die erg verweerd waren. Het uitvoeren van enkel dakreiniging zou niet voldoende geweest zijn: de vervuiling was te zwaar om nog te verwijderen. Nieuwe dakpannen waren in dit geval geen optie. Dit zou te kostbaar worden en bovendien was de eigenaar bang dat het dak er dan ‘te nieuw’ uit zou gaan zien.

Daarom hebben wij dit dak na het reinigen voorzien van een dakcoating. Na enkele proefmonsters hebben we een kleur uitgekozen die de originele kleur van het dak het meeste benadert.

De reactie van de klant:

‘We hadden niet verwacht dat het er zo mooi uit zo komen te zien. We waren bang dat het dak er kunstmatig uit zou gaan zien. Maar door de rustieke vorm van de dakpannen valt dat reuze mee!’

Wilt u weten hoe mooi we uw dak kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

dakreiniging-etten-leur

Vraag direct een offerte aan!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Vraag nu een offerte aan!