stralen2018-08-28T07:53:29+00:00

LAAT UW GEVEL STRALEN DOOR DÉ SPECIALIST

GRATIS ADVIES
  • DE LANDELIJKE SPECIALIST SINDS 2004

  • ERVAREN VAKLUI

  • 10 JAAR GARANTIE OP GESTRAALDE GEVELS

Gevel stralen of zandstralen

Voor zware vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te stralen (of zandstralen). Hierbij blazen we onder lage druk water met een mild straalmiddel tegen uw gevel. Door het straalmiddel wordt de vervuiling als het ware van uw gevel af gepoetst. Samen met het water en straalmiddel spoelt de vervuiling weg. Resultaat: een stralend schone gevel!

Stralen is specialistenwerk

Zandstralen (vochtstralen) is een mooie techniek om uw gevels weer als nieuw te krijgen. Maar let op: het vereist de nodige vakkennis! Ondeskundige uitvoering kan leiden tot zware schade aan uw gevel. Afhankelijk van de steensoort en het type vervuiling kiezen wij, op basis van ruim 14 jaar ervaring, het meest geschikte straalmiddel. Door de juiste lage druk kunnen ook kwetsbare en poreuze ondergronden probleemloos gestraald worden.

Natuurlijk denken wij ook aan het milieu: Het straalafval, blubber vermengd met de vervuiling, voeren we zorgvuldig af naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Bekijk hieronder onze werkwijze bij het stralen van gevels of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

  VOOR EN NA

    onze werkzaamheden

KENT U ZE NOG TERUG?

ONZE OPLOSSING VOOR STERK VERVUILDE GEVELS:

Zo stralen wij uw gevel:

straalmiddel gevel 1: Water wordt gemengd met straalmiddel. Door het straalmiddel te mengen met water kan de gevel zachter worden gestraald. Ook is de stofvorming dan aanzienlijk minder.
gevel stralen 2: De vervuiling wordt door het mengsel van de gevel ‘af gepoetst’. Handig om te weten: in veel gevallen is het mogelijk om een gevel te stralen met het behoud van de originele voegen.
3: Het afval wordt opgevangen en afgevoerd

Let op: Voor stralen is in veel gemeentes een vergunning of ontheffing nodig. In de meeste gemeentes in Nederland beschikken wij over een permanente ontheffing voor het reinigen van gevels.

Tip: door de gevel te impregneren behoudt u het resultaat vele malen langer!

KIES VOOR SPECIALISTEN

gratis offerte

Sinds wij in 2004 startten met het reinigen van gevels en daken is deze dienstverlening flink gegroeid in Nederland. Vele duizenden woningen en (bedrijfs)panden worden jaarlijks door middel van reiniging verfraaid en gerenoveerd.

Neem geen risico en laat uw gevels alleen stralen door specialisten.

Veelgestelde vragen over gevels stralen