Overslaan en naar de inhoud gaan

Damwand beplating reinigen

Damwand beplating reinigen

Damwand reinigen

Damwandplaten komen we veel tegen bij bedrijfsgebouwen. De beplating is vaak van metaal maar soms ook van kunststof of volkern plaatmateriaal. Damwand raakt na verloop van tijd vervuild door vooral groene en/of grauwe aanslag. Hierdoor verliest een bedrijfsgebouw zijn frisse uitstraling.

Dat hoeft natuurlijk niet zo te blijven.

Damwand is goed te reinigen. Door de platen periodiek schoon te maken hecht de vervuiling zich minder vast zodat het reinigen vlot verloopt. Stoomcleanen is de techniek die wij inzetten voor damwandreiniging. Hierbij spuiten we heet water onder hoge druk op de beplating. De vervuiling weekt los en spoelt weg. Onze specialisten stemmen de watertemperatuur en de druk af op de beplating en de vervuiling, zodat er geen schade aan de platen ontstaat.

Reinigingsmiddel

Echte gevelspecialisten weten dat het beste resultaat bij damwandreiniging wordt behaald met het juiste reinigingsmiddel. Hiermee zorgen we dat alle vervuiling volledig verdwijnt, zodat de platen zo lang mogelijk schoon blijven.

Damwand overspuiten

Soms komt de damwandbeplating minder mooi uit het reinigen vandaan dan gehoopt. De lak kan bijvoorbeeld verweerd zijn of de kleur niet (meer) naar wens. In deze gevallen kunnen wij de platen na het schoonmaken overspuiten met een hoogwaardige coating. Deze kunnen wij in tal van kleuren aanbieden. Zo is uw bedrijfspand weer voor jaren als nieuw!

damwand reinigen

Onze aanpak bij damwandplaten:

stoomcleanen

met heet water onder gepaste hoge druk spuiten we vervuiling van de damwand platen

zo werkt stoomcleaning

Kies voor dé specialist in gevelreiniging:

Eén aanspreekpunt

Van offerte tot en met oplevering is dat onze adviseur

Tevreden klanten

Sinds 2004 gingen al meer dan 5.000 tevreden klanten u voor

10 jaar garantie

Op uw schone gevel geven wij 10 jaar garantie

Referenties

We geven u graag referenties in heel Nederland

Bekijk enkele gevels die wij gereinigd hebben:

damwand reinigen Damwand reinigen en verven in Oosterhout Gallery Damwand reinigen en verven in Oosterhout bedrijfspand, gevelreiniging

Damwand reinigen en verven in Oosterhout

Damwand reinigen en verven in Oosterhout De opdracht: Bedrijfspand [...]

Gevelreiniging en dakcoating in Hoek, Zeeland Gallery Gevelreiniging en dakcoating in Hoek, Zeeland dakcoating, dakreiniging, gevelreiniging, gevelrenovatie, vrijstaande woning

Gevelreiniging en dakcoating in Hoek, Zeeland

Een complete vernieuwing in Hoek: gevelrenovatie en dakcoating.

witte uitbloei metselwerk Breda Witte uitbloei metselwerk verwijderen in Breda Gallery Witte uitbloei metselwerk verwijderen in Breda bedrijfspand, gevelreiniging

Witte uitbloei metselwerk verwijderen in Breda

Met vochtstralen snel en effectief witte uitslag verwijderen in Breda

12Volgende

Gevelreiniging is specialistenwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelreiniging of gevelrenovatie voor uw pand? Al sinds 2004 zijn onze ervaren specialisten in heel Nederland actief in gevelreiniging en het reinigen en renoveren van damwand gevels.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 088 – 737 0 737.

damwand reinigen en coaten