voegen2019-04-09T19:54:44+00:00

LAAT UW GEVEL VOEGEN DOOR DÉ SPECIALIST

GRATIS ADVIES
  • DE LANDELIJKE SPECIALIST SINDS 2004

  • ERVAREN VAKLUI

  • 10 JAAR GARANTIE OP NIEUW VOEGWERK

Hoe u met het voegen van uw gevel problemen voorkomt

Na verloop van tijd kan het voegwerk in een gevel gaan brokkelen. Wanneer dit gebeurt, herstellen wij het voegwerk vakkundig. We bieden alle gangbare mogelijkheden: borstelwerk, doorgestreken voegwerk en knipvoegwerk

Onze voegers zijn ervaren specialisten die vakwerk leveren. Besparen op voegwerk kan slecht uitpakken: we zien helaas vaak voorbeelden van kleurverschil, ongelijkmatige voegen en schade bij vorst.

Waar het nodig is kunnen wij tevens scheurherstel in de gevel uitvoeren. Door na het voegen de gevel te impregneren beschermt u uw nieuwe voegwerk: de gevel blijft langer droog en schoon en droogt sneller op na regen.

VOOR EN NA

onze werkzaamheden

KENT U ZE NOG TERUG?

NIEUW VOEGWERK VERNIEUWT UW GEVEL:

Zo voegen wij uw gevel

1: Als eerste verwijderen we het bestaande voegwerk. Dat kan door de voegen eruit te slijpen of door het uithakken van de bestaande voegen.
2: Na het verwijderen van de voegen kunnen we nieuw voegwerk in uw gevel aanbrengen. Vooraf zetten wij altijd een proefstuk van het voegwerk. Zo weet u vooraf hoe uw nieuwe gevels er uit gaan zien!

KIES VOOR SPECIALISTEN

gratis offerte

Sinds wij in 2004 startten met het reinigen van gevels en daken is deze dienstverlening flink gegroeid in Nederland. Vele duizenden woningen en (bedrijfs)panden worden jaarlijks door middel van reiniging verfraaid en gerenoveerd.

Neem geen risico en laat uw gevels alleen voegen door specialisten.