voegen 2017-12-14T10:18:34+00:00
offerte aanvragen

Gevel voegen

Hoe u met het voegen van uw gevel problemen voorkomt

Na verloop van tijd kan het voegwerk gaan brokkelen. Wanneer dit gebeurt, herstellen wij het voegwerk vakkundig. We bieden alle gangbare mogelijkheden: borstelwerk, doorgestreken voegwerk en knipvoegwerk.

Waar het nodig is kunnen wij tevens scheurherstel in de gevel uitvoeren. Door vervolgens de gevel te impregneren beschermt u uw nieuwe voegwerk.

  VOOR EN NA

onze werkzaamheden

Werkwijze voegen

1: Als eerste verwijderen we het bestaande voegwerk. Dat kan door de voegen eruit te slijpen of door het uithakken van de bestaande voegen.
2: Na het verwijderen van de voegen kunnen we nieuw voegwerk in uw gevel aanbrengen. Vooraf zetten wij altijd een proefstuk van het voegwerk. Zo weet u vooraf hoe uw nieuwe gevels er uit gaan zien!

Tip: laat tijdens het voegen meteen uw gevel reinigen!

Tip: door de gevel te impregneren behoudt u het resultaat vele malen langer!

Iedere situatie en elke gevel is uniek. Onze adviseur vertelt u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden en prijzen van voegwerk en gevelrenovatie.

  BEKIJK PROJECTEN

….ook bij u in de buurt!

offerte aanvragen

vraag direct een offerte aan

Sinds 2004 hebben wij vele woningen en bedrijfspanden in heel Nederland en België vakkundig opnieuw ingevoegd en gereinigd. Laat uw pand ook weer stralen als nieuw en vraag vrijblijvend een offerte aan.
offerte aanvragen