stoomcleanen2019-04-09T19:53:25+00:00

LAAT UW GEVEL STOOMCLEANEN DOOR DÉ SPECIALIST

GRATIS ADVIES
  • DE LANDELIJKE SPECIALIST SINDS 2004

  • ERVAREN VAKLUI

  • 10 JAAR GARANTIE OP GESTRAALDE GEVELS

Met stoomcleanen uw gevel weer als nieuw

Stoomcleanen is de meest simpele oplossing, geschikt voor lichte vervuiling als mos, algen en klimop. Water wordt verhit tot 145ºC en onder hoge druk (max. 300 bar) tegen de gevel gespoten.

Door de combinatie van druk en warmte laat lichte vervuiling los. Als de vervuiling niet vanzelf loskomt passen we een speciaal reinigingsmiddel toe in combinatie met het stoomcleanen. Vervolgens spoelen we het opgeloste vuil weg.

Deze relatief goedkope techniek zetten wij o.a. in bij kalkzandsteen woningen, bedrijfspanden en bij gevelverf verwijderen.

Zo reinigen wij uw gevels middels stoomcleanen:

1: Leidingwater wordt door onze machines verhit tot 145ºC en onder hoge druk (max. 300 bar) tegen de gevel gespoten.
2: Door de combinatie van druk en warmte laat lichte vervuiling los.
3: Vervolgens spoelen we het opgeloste vuil weg en is uw gevel weer als nieuw.

Bekijk hieronder onze werkwijze bij het stralen van gevels of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

  VOOR EN NA

    onze werkzaamheden

KENT U ZE NOG TERUG?

ONZE OPLOSSING VOOR LICHT VERVUILDE GEVELS

Stoomcleanen is snel en effectief

Gevelreiniging door middel van heet water onder hoge druk is de goedkoopste techniek. Kalkzandsteen woningen en bedrijfspanden met damwandbeplating of andere harde gevelmaterialen reinigen wij bijvoorbeeld vaak op deze manier.

Lichte roet/ organische vervuiling, algaangroei, mossen en klimop zijn voorbeelden van vervuiling die prima middels stoomreiniging te verwijderen zijn. Grauwe woningen en bedrijfspanden komen er op deze manier tegen een kleine investering weer als nieuw uit te zien!

Tip: door de gevel te impregneren behoudt u het resultaat vele malen langer!

KIES VOOR SPECIALISTEN

gratis offerte

Sinds wij in 2004 startten met het reinigen van gevels en daken is deze dienstverlening flink gegroeid in Nederland. Vele duizenden woningen en (bedrijfs)panden worden jaarlijks door middel van reiniging verfraaid en gerenoveerd.

Neem geen risico en laat uw gevels alleen stoomcleanen door specialisten.