dakreiniging2018-03-09T15:32:46+00:00

LAAT UW DAKPANNEN REINIGEN
DOOR DÉ SPECIALIST

gratis advies
  • DE LANDELIJKE SPECIALIST SINDS 2004

  • ERVAREN VAKLUI

  • 10 JAAR GARANTIE OP GEREINIGDE DAKPANNEN

Dakreiniging is mooi en voorkomt problemen aan uw dak

Vervuiling, mos- en algengroei tasten uw dakpannen aan. Op termijn levert dit problemen op. Zo wortelen de mossen in de poriën van de dakpannen, waardoor de pannen poreus raken en afbrokkelen. De levensduur wordt ernstig verkort en lekkages liggen op de loer.

U voorkomt zulke problemen door het aangetaste dak te reinigen.

Eerst reinigen we uw dak met heet water onder hoge druk. Alle mossen en algen verdwijnen zo van uw dak. Vervolgens behandelen we uw dak met een anti-mos en -algenmiddel. Dit dringt tot diep in de poriën van de dakpannen door.

Bekijk hieronder onze werkwijze bij het reinigen van dakpannen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

   VOOR EN NA

….onze werkzaamheden

kent u ze nog terug?

ONZE OPLOSSING VOOR VERVUILDE DAKPANNEN:

Zo reinigen wij uw dakpannen

1: Met heet water onder hoge druk spuiten we op het dak. Voor kwetsbare materialen zoals leien, shingels, of eternit gebruiken we een lagere druk.
2: De vervuiling op het dak (zoals mossen, algen en zwarte aanslag) lost op in het water.
3: Het opgeloste vuil wordt hierna van het dak gespoeld. Standaard behandelen we elk dak na met een anti- mos en algenmiddel (algendoder).
Bescherming van het dak

Om uw dakpannen (of andere dakbedekking) na het reinigen te beschermen tegen vervuiling en weersinvloeden, beschermen we de gereinigde dakpannen met een impregneermiddel of coating.

Welke optie het beste is voor uw dak, hangt af van hoe oud het dak is, en wat uw wensen zijn voor het eindresultaat.

offerte aanvragen

vraag een offerte aan

Sinds 2004 hebben wij vele woningen en bedrijfspanden in heel Nederland en België vakkundig gereinigd. Laat uw pand ook weer stralen als nieuw en vraag vrijblijvend een offerte aan.
offerte aanvragen