voegwerk2018-08-28T07:23:27+01:00
offerte aanvragen

VOEGWERK

Tijdig herstel van uw voegwerk voorkomt verdere problemen

Na verloop van tijd wordt voegwerk slechter. Voegen slijten en brokkelen af. Dit is een normaal verschijnsel, de levensduur van voegwerk is niet oneindig. Onder invloed van wind, zon en regen hebben voegen het soms zwaar te verduren.Slecht / versleten voegwerk doet afbreuk aan de uitstraling van een pand. Bovendien kan het problemen opleveren zoals vochtdoorslag en slechte isolatie.

Afhankelijk van de staat waarin het voegwerk verkeert, kunnen wij voegwerk herstellen of renoveren. In het laatste geval verwijderen we het bestaande voegwerk, waarna we de gevels opnieuw invoegen. We bieden alle gangbare mogelijkheden: borstelwerk, doorgestreken voegwerk en knipvoegwerk.

Waar het nodig is kunnen wij tevens scheurherstel in de gevel uitvoeren. Door vervolgens de gevel te impregneren beschermt u uw nieuwe voegwerk.

Werkwijze voegen
1: Als eerste verwijderen we het bestaande voegwerk. Dat kan door de voegen eruit te slijpen of door het uithakken van de bestaande voegen.
2: Na het verwijderen van de voegen kunnen we nieuw voegwerk in uw gevel aanbrengen. Vooraf zetten wij altijd een proefstuk van het voegwerk. Zo weet u vooraf hoe uw nieuwe gevels er uit gaan zien!

Tip: door de gevel te impregneren blijft uw gevel en het voegwerk veel langer in topconditie!

VOOR EN NA

onze werkzaamheden

BEKIJK PROJECTEN

ook bij u in de buurt!

Ieder pand en elke soort vervuiling of schade is uniek en vereist een oplossing op maat. Onze adviseur komt daar om graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Vraag een adviesgesprek aan >>

offerte aanvragen

of vraag direct een offerte aan!

Sinds 2004 hebben wij vele woningen en bedrijfspanden in heel Nederland en Belgiƫ vakkundig gerenoveerd. Laat uw pand ook weer stralen als nieuw en vraag vrijblijvend een offerte aan.
offerte aanvragen