Vacature: verkoopmedewerker buitendienst2021-11-03T12:13:28+01:00

Vacature: verkoopmedewerker buitendienst

Wij zoeken een verkooptijger!

Wij hebben een fulltime plekje vrij voor een doortastende en enthousiaste verkoopmedewerker buitendienst met verstand van zaken als gevels en daken. Kom jij met trots werken voor Gevelprotect?

Trots op onze kwaliteit

Gevelprotect is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Perfekt BV en dé specialist in gevel- en dakreiniging. Onze vakmensen zorgen door middel van stralen, stomen, coaten en impregneren dat daken en gevels grondig schoon zijn en beschermd tegen de elementen. Dit ook met kleine bouwkundige werkzaamheden zoals het vervangen van stenen, voegwerk en scheurherstel. Wij zijn trots op de kwaliteit die wij leveren!

Met affiniteit voor… techniek én buiten

Het woord zegt het al: als verkoopmedewerker buitendienst ben je veel buiten op pad. Je bezoekt klanten die via internet bij Gevelprotect zijn gekomen en een offerte hebben aangevraagd. Je bezoekt particuliere én zakelijke klanten, dus de klus kan over een ‘gewoon’ woonhuis, bedrijfspand tot hele woonwijken voor bouwkundige aannemers en woningbouwverenigingen, bouwkundige kunstwerken tot rijksmonumenten gaan! Communiceren op verschillende niveaus is hierbij van belang.

Inzicht in gevels en daken

Als onze verkoopmedewerker buitendienst heb je affiniteit met gevels en daken. Bij voorkeur heb je een technische achtergrond en je weet het een en ander over werken op hoogte.  Je bent commercieel ingesteld en representatief (maar niet strak in pak). Je hebt MBO/HBO werk-denk niveau. Je bent communicatief vaardig en enthousiast over je vak. Met jouw kennis in technische zaken in het algemeen en gevels/daken in het bijzonder, weet je snel wat er moet gebeuren en op welke manier. Tevreden klanten zijn voor jou belangrijker dan een 9 tot 5 mentaliteit; een keertje ‘s avonds op pad is voor jou geen probleem. Uiteraard ben je handig met de computer en kun je omgaan met de vereiste softwarepakketten. Ook organiseer en bedenk je voldoende promotie met als doel voldoende aanvragen/opdrachten binnen te krijgen. Zoals vernieuwingen en content op de websites, het schrijven van blogs en het maken van foto’s en video’s. Naast het bedenken van nieuwe doelgroepen en verkoopmogelijkheden realiseer je de verkoopdoelen.

Dynamisch team, leuke collega’s, lekker buiten bezig.

Je gaat werken bij een trots bedrijf in een afwisselende fulltime baan met een hoop voordelen:

  • Auto, telefoon en laptop van de zaak
  • Marktconform salaris welke aansluit bij je leeftijd opleiding en ervaring
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Je kunt je werktijden flexibel indelen

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via kim@schoonmaakbedrijfperfekt.nl  t.a.v Kim Groenenberg.