Gevelreiniging Rotterdam2018-04-17T08:15:06+01:00

GEVELREINIGING IN ROTTERDAM

Gevelprotect reinigt dagelijks gevels in en om Rotterdam

Op zoek naar professionele gevelreiniging in Rotterdam? Gevelprotect is gespecialiseerd in het reinigen en renoveren van gevels van zowel woningen als bedrijfspanden. Gevelreiniging is een verzamelnaam voor de verschillende technieken die wij inzetten om een gevel weer in nieuwstaat te brengen.

Een goed onderhouden gevel zorgt ervoor dat een pand er als nieuw uitziet. Ook is de gevel na reinigen of renoveren in een technisch veel betere staat, wat zorgt voor een lange levensduur van de gevel. Welke reinigingstechniek voor uw gevel het beste is, hangt af van de soort gevelmateriaal en de aard van de vervuiling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Bekijk de opties hier onder of neem vrijblijvend contact op met onze vestiging in Rotterdam. Onze lokale adviseur voorziet u van deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

offerte aanvragen

VOOR EN NA

onze werkzaamheden

stoomcleanen

bij kalkzandsteen, groene aanslag en damwandplaten. Meer lezen >>

chemisch reinigen

bij stucwerk, spachtelputz, gevelverf en zwarte aanslag. Meer lezen >>

stralen

bij grijze en witte uitslag, MBI-steen, graffiti.
Meer lezen >>

BEKIJK PROJECTEN

ook in Rotterdam!

Ieder pand en elke soort vervuiling is uniek en vereist een oplossing op maat. Onze adviseur komt daar om graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Vraag een adviesgesprek aan >>

offerte aanvragen

of vraag direct een offerte aan!

Sinds 2004 hebben wij vele woningen en bedrijfspanden in heel Nederland en België vakkundig gereinigd. Laat uw pand ook weer stralen als nieuw en vraag vrijblijvend een offerte aan.
offerte aanvragen