disclaimer 2010-01-30T14:07:11+00:00

Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor alle pagina’s op het domein www.gevelprotect.nl.

Gevelprotect Nederland besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. De verstrekte informatie op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op de site niet (meer) geheel juist is.

Gevelprotect Nederland staat vrij op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Gevelprotect Nederland kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de in deze site verstrekte informatie. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Gegevens die door u via het contactformulier worden verstuurd, worden enkel door Gevelprotect Nederland gebruikt en zullen niet aan derden worden verstrekt. Het bezoekersgedrag op deze website wordt anoniem geanalyseerd.

Door gebruik te maken van (de functies van) deze website gaat u akkoord met de voorwaarden in deze disclaimer. Heeft u onregelmatigheden waargenomen, of heeft u opmerkingen over deze website? Dan vernemen wij dit graag via info@gevelprotect.nl.

Alle content (inclusief deze disclaimer) op deze website is gedeponeerd en auteursrechtelijk beschermd. Deze content mag niet worden gekopieerd of hergebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van Gevelprotect Nederland.

Copyright 2010, Gevelprotect Nederland.  

Terug naar de website