Projectomschrijving

Opdrachtgever: bewoners appartementencomplex in Zwijndrecht

De wensen:

De wens van de bewoners was om de gevels van hun appartementencomplex weer als nieuw te hebben.

Onze oplossing:

Vochtstralen was bij deze steen de juiste keuze. Hier is dus ook voor gekozen door de bewoners.
Om de buurtbewoners niet tot last te zijn hebben wij het complex in de steigers laten zetten met een steigerdoek, zodat de hoeveelheid vervuiling voor de buurt tot een minimum is beperkt gebleven.
Tevens zijn alle dilatatievoegen vervangen voor nieuwe. Na het reinigen is het complex geïmpregneerd en zijn de ramen gewassen.
Na de werkzaamheden hebben wij alles met de bewoners geëvalueerd. Zij waren zeer tevreden.

Wilt u weten welke soort gevelreiniging geschikt is voor uw pand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

img_4369img_4766image1

Projectdetails

Vaardigheden benodigd:

Categorieën: