stralen 2017-12-14T10:18:32+00:00
offerte aanvragen

Stralen of zandstralen

Met stralen (zandstralen) krijgen wij zelfs zware vervuiling van de gevel

Voor zware vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te stralen (of zandstralen). Hierbij blazen we onder lage druk water met een mild straalmiddel tegen uw gevel.

Afhankelijk van de steensoort en het type vervuiling kiezen we het meest geschikte straalmiddel. Door de lage druk kunnen ook kwetsbare en poreuze ondergronden probleemloos gestraald worden.

Milieu: Het straalafval, blubber vermengd met de vervuiling, voeren we zorgvuldig af naar een afvalverwerkingsbedrijf.

  VOOR EN NA

    onze werkzaamheden

Werkwijze stralen

1: Water wordt gemengd met straalmiddel. Door het straalmiddel te mengen met water kan de gevel zachter worden gestraald. Ook is de stofvorming dan aanzienlijk minder.
2: De vervuiling wordt door het mengsel van de gevel ‘af gepoetst’. Handig om te weten: in veel gevallen is het mogelijk om een gevel te stralen met het behoud van de originele voegen.
3: Het afval wordt opgevangen en afgevoerd

Let op: Voor stralen is in veel gemeentes een vergunning of ontheffing nodig. In de meeste gemeentes in Nederland beschikken wij over een permanente ontheffing voor het reinigen van gevels.

Tip: door de gevel te impregneren behoudt u het resultaat vele malen langer!

  BEKIJK PROJECTEN

   ook bij u in de buurt!

offerte aanvragen

vraag direct een offerte aan

Sinds 2004 hebben wij vele woningen en bedrijfspanden in heel Nederland en België vakkundig gereinigd. Laat uw pand ook weer stralen als nieuw en vraag vrijblijvend een offerte aan.
offerte aanvragen