gevelreiniging 2017-12-14T10:18:34+00:00
offerte aanvragen

GEVELREINIGING

Welke manier van gevelreiniging is het beste voor uw gevel?

Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet. Tip: bekijk ook onze vervuilingswijzer >>

Gevelprotect beschikt voor het reinigen van gevels over 3 technieken: stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen. Wat voor gevelreiniging het beste is hangt af van uw type gevel, en de aard van de vervuiling.

  VOOR EN NA

   onze werkzaamheden

stoomcleanen

bij kalkzandsteen, groene aanslag en damwandplaten. Meer lezen >>

chemisch reinigen

bij stucwerk, spachtelputz, gevelverf en zwarte aanslag. Meer lezen >>

stralen

bij grijze en witte uitslag, MBI-steen, graffiti.
Meer lezen >>

  BEKIJK PROJECTEN

   ook bij u in de buurt!

Ieder pand en elke soort vervuiling is uniek en vereist een oplossing op maat. Onze adviseur komt daar om graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Vraag een adviesgesprek aan >>

offerte aanvragen

of vraag direct een offerte aan!

Sinds 2004 hebben wij vele woningen en bedrijfspanden in heel Nederland en België vakkundig gereinigd. Laat uw pand ook weer stralen als nieuw en vraag vrijblijvend een offerte aan.
offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over gevelreiniging

Hieronder behandelen wij enkele van de meest gestelde vragen die wij sinds 2004 krijgen over gevelreiniging. Tip: staat uw vraag er niet bij? Stel hem op deze pagina, en onze specialisten behandelen uw vraag persoonlijk!

Lees meer in ons dossier gevelreiniging: